Hesabım
    Coen Kardeşlerin Yeni Projesi Yolda!

    Coen Kardeşler, Ross MacDonald‘ın “Black Money” adlı romanını beyazperdeye uyarlayacak!

    "Barton Fink", "Fargo", "Big Lebowski", "İhtiyarlara Yer Yok","Sen Şarkılarını Söyle" gibi filmlerle sinemaseverlerin gönlünde taht kurmayı başaran kardeşler Joel Coen ve Ethan Coen, Ross MacDonaldın 1966 yılında kaleme aldığı "Black Money" romanını beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor.

    Channing Tatum, George Clooney, Scarlett Johansson ve Tilda Swinton gibi üst düzey oyuncuların yer aldığı "Hail, Caesar !" adlı filmin çekimlerini tamamlayan ve şu an post prodüksiyon aşamasında olan filmden kafalarını yeni kaldıran Coen Kardeşler, eskiden olduğu gibi üretkenliklerine kaldıkları yerden devam ediyorlar. Son üç filmini üç yıl arayla çeken Coen Kardeşlerin yeni bir projeyle karşımıza çıkacağını duymak bile gayet heyecan verici. Üretkenlik konusunda Woody Allen’ın eline su dökemeseler de yine de bu çıkışları ve yeni film haberleri sinemaseverlerle birlikte Coen Kardeşlerin hayranlarını da oldukça sevindirecek gibi görünüyor.

    Polisiye romanlarıyla tanınan ve 1983 yılında henüz 68 yaşında hayata veda eden Amerikalı Ross MacDonald’ın "Black Money" adlı romanını beyazperdeye uyarlayacak olan Coen Kardeşlerin, yapımcı olarak arkalarına alacakları isim ise Warner Bros. olacak.

    Ross MacDonald’ın 1949 yılında piyasaya çıkan "The Moving Target" adlı romanı ise günümüzden tam elli yıl önce Paul Newman’ın "Harper" adlı filminin esin kaynağı olmuştu. Elli yıl sonra ise tekrar bir Ross MacDonald romanını beyazperdede izleme şansına ulaşacağız.

    Kitap, Ross MacDonald’ın ilk olarak 1946 yılında romanlarına taşıdığı karakteri Lew Archer etrafında gelişiyor. Özel dedektif Lew Archer, dolandırıcılık olaylarını araştırmak için bir davet üzerine Pasifik Burnu’nda yer alan şirin bir kasabaya gelir. Fakat gün geçtikçe bu şirin kasabanın aslında pek de şirin olmadığını anlaması üzerine olaylar günden güne karmaşıklaşır. Peş peşe işlenen cinayetlerle birlikte bu şirin kasaba, gizemli ve tekinsiz bir kasaba haline gelmiştir.

    Coenlerin son filmi Hail, Caesar! 19 Şubat 2016’da Türkiye’de vizyona girmeye hazırlanırken yeni projelerinin ise çekim takvimi, vizyon tarihi ve oyuncu kadrosu henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top