Hesabım
    Colin Farrel ve Anthony Hopkins’li “Solace”ten İlk Fragman!

    Afonso Poyart’ın ikinci filmi Solace’ten ilk fragman görücüye çıktı!

    "Two Rabbits" filminin yönetmeni Afonso Poyart’ın Colin Farrell ve Anthony Hopkins gibi usta isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı ikinci filmi "Solace" ilk fragmanıyla görücüye çıktı.

    Filmin kadrosunda Hopkins ve Farrell gibi isimler yer alınca ister istemez beklentiler de o derece yükseliyor. Her yıl neredeyse 3-4 filmde rol alan Hopkins, eski günlerindeki ihtişamından biraz uzak olsa da anlaşılan önüne gelen her film projesini değerlendirmeye çalışıyor. 80 yaşına yaklaşan ünlü aktör sadece 2015 yılında bile beş filmde birden oynayarak adeta hala formda olduğunu herkese kanıtlıyor. Hopkins’in True Detective’in Velcoro’su Farrell ile nasıl bir uyum sağladığı da merakla beklenen diğer bir konu.

    Hopkins’i psişik güçleri olan ve işlenen cinayetleri araştıran bir doktor olarak izleyeceğimiz filmde Farrell ise psikopat bir katil olarak karşımıza çıkacak. Öte yandan filmin ilk aşamada, 1995 yapımı David Fincher imzalı "Yedi"nin devam filmi olarak tasarlandığını hatta isminin Ei8ht belirlendiğini anımsatalım; fakat yeniden ele alınan Ted Griffin'in senaryosu tekrar yazılarak son halini Solace biçiminde aldı. 

    "Solace", ülkemizde 11 Eylül’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top