Hesabım
    Russel Crowe'lu "Fathers And Daughters"tan İlk Fragman Geldi!

    Yönetmenliğini Gabrielle Muccino'nun üstlendiği, Russel Crowe'un son filmi "Fathers And Daughters"tan ilk fragman geldi!

    2006 yapımı “Umudunu Kaybetme” ve “Yedi Yaşam” gibi içten ve sinemaseverlerde derin izler bırakmayı başaran filmleriyle tanıdığımız Gabrielle Muccino, yeni filmi “Fathers and Daughters” ile birkez daha tüylerimizi diken diken edecek ve kalbimize işleyecek bir filmle karşımızda.“Umudunu Kaybetme” filminde baba-oğul ilişkisine odaklanan Muccino, bu sefer baba-kız ilişkisine odaklanıyor. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla yine önceki filmlerinde olduğu gibi samimiyeti ve sıcaklığı yakalayan Muccino’nun bu son filminde başrol oyuncusu olarak Russell Crowe yer alıyor.

    Filmin diğer oyuncuları arasında en dikkat çekici isim ise "Breaking Bad" den tanıdığımız Aaron Paul yani diğer bir adıyla Jesse! Daha önce birçok farklı dizi ve filmde küçük rollerde oynayan aktör, "Breaking Bad" dizisinden sonra ise ulaşılması zor aktörler kategorisine girmiş görünüyor. Ama yine de Paul, çok fazla seçici olmasa gerek çünkü aktörü bu yıl ve önümüzdeki yıl tam tamına altı film ve bir dizide daha görme şansına erişeceğiz.

    Film, Pulitzer ödüllü yazar Jake Davis’in etrafında gelişiyor. Jake, bir trafik kazasında karısını kaybeder ve bunalıma girer. 5 yaşındaki kızıyla bir başına kalan Jake, bir yandan karısını kaybetmenin üzüntüsüyle baş etmeye çalışırken bir yandan da kızı Katie ile ilgilenmek zorundadır.

    1980’li yıllar arasında ve günümüzde gidip gelen hikayede Jake’in kızı Katie’nin 30 yaşındaki sorunlu ve bunalımlı ruh haline tanık oluyoruz.

    Film henüz Amerika’da dağıtımcı bir şirketle anlaşamadığı için filmin uluslararası fragmanı da Japon dağıtım şirketi tarafından yayınlandı. Ayrıca filmin orijinal sitesi de Japonca.

    "Fathers and Daughters" 1 Ekim’de İtalya’da, hemen ardından 3 Ekim’de ise Japonya’da gösterimde olacak. Ülkemizde ise 23 Ekim’de vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top