Hesabım
    Fantastic Beasts and Where to Find Them'in Kadrosuna Yeni Bir İsim Katıldı!

    Harry Potter roman serisinin yazarı J.K. Rowling'in, Potter evrenine ait olan kitaptan uyarlanan filmin kadrosunda Jenn Murray de yer alıyor

    Harry Potter roman serisinin yazarı J.K. Rowling'in, Potter evrenine ait öykü evreninde geçen hikâyesi Fantastic Beasts and Where to Find Them'den uyarlanacak olan aydı adlı filmin kadrosuna her gün yeni bir yıldız dahil oluyor!

    Başrolü Oscar ödüllü Eddie Redmayne'in aldığı fantastik yapımın kadrosunda şu ana dek Ezra Miller, kız kardeşler rolünde boy gösterecek olan Katherine Waterston ve Alison Sudol, ayrıca Dan Fogler bulunuyor. Harry Potter filmlerinden birkaçını da yönetmiş olan David Yates'inde yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın kadrosuna son katılan isim ise Altın Küre ödüllü İrlandalı oyuncu Colin Farell olmuştu. The Wrap'ten gelen habere göre ise kadroya katılan son isim ise The Fades'in Natalie'si Jenn Murray oldu. İrlandalı oyuncunun Warner Bros yapımı filmde kilit bir rolde boy göstereceği de gelen bilgiler arasında.

    Sihirli yaratık kaşifi Newt Scamander'ın hikayesinin anlatıldığı yapımın üçleme olması ve ikişer yıl aralıkla vizyona girmesi planlanıyor. Serinin ilk filmi 18 Kasım 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top