Hesabım
    Haftanın DVD'leri!

    Bir Film'den sinema keyfinize keyif katacak 5 yeni DVD geldi!

    Bir Film sinema keyfinize keyif katmaya devam ediyor. Birbirinden güzel 5 film artık Blu-ray,DVD ve Bas Oynat DVD’de!

    Fenomen seri Uyumsuz'un son filmi Kuralsız bu haftanın DVD'leri arasında! Başrollerini Shailene WoodleyKate Winslet ve Theo James'in üstlendiği yapım fantastik bir evrende geçen aksiyon dolu distopik bir sistemi anlatıyor. Tris yaşadığı olaylara dair cevapların ve ona bu yolda yardım edecek müttefiklerin arayışını sürdürmektedir. Acımasız grup lideri Jeanine tarafından hedef gösterilmiş ve kaçak olarak yaşayan Tris ve Dört birbiri ardına gelen zorluklarla yüzleşirken yaşadıkları dünyanın geleceğini bütünüyle değiştirecek, geçmişten kalma bir gerçeği keşfedeceklerdir.

    Yönetmenliğini Andy Fickman'ın yaptığı AVM Polisi Vegas'ta filminin başrolünü komedinin sevilen yüzü Kevin James üstleniyor. 6 senedir alışveriş merkezlerinin güvenliğini sağlayan AVM Polisi Paul Blart (Kevin James) artık sıkı bir tatili hak etmiştir. Tatil için koleje başlayacak genç kızı ile beraber Vegas’a gitmeye karar verirler. Fakat bir AVM polisi için güvenlik tatilden önemlidir ve görev çağırdığında Blart her zaman hazırdır.

    Aksiyon filmi İntikam Kapanı'nın başrolünde ünlü oyuncu Salma Hayek yer alıyor. Film, mafya sevgilisi tarafından avlanmaya başlayan genç bir kadını konu alıyor. Daha önce hiç silah kullanmamış olan kadın kolay pes etmeyecek, kendisini savunmak için büyük bir savaş başlatacaktır. Tek amacı küçük kızı ve annesini olaya bulaştırmadan kaçmak olan Everly artık onların hayatından da sorumludur.

    Motel filmi yıldızlı kadrosuyla dikkat çekiyor. Profesyonel bir kiralık katil olan Jack (John Cusack), patronu Dragna’dan (Robert De Niro) yeni bir iş alır. Aldığı yeni iş oldukça basittir, bir çantayı açılmamış şekilde buluşacakları motelde Dragna’ya teslim edecektir. Fakat Jack kısa sürede kasabadaki herkesin bu çantanın peşinde olduğunu öğrenir.

    Fransız yazar Boris Vian'ın romanından uyarlanan Günlerin Köpüğü, başrollerinde Audrey Tatou ve Romain Duris'i barındıran bir romantik komedi yapımı. Zengin bir bekâr olan Colin zamanını kokteyl yapan bir piyano projesi üzerinde çalışarak geçirmektedir. Bir gün rkadaşının partisine katılan Colin, Chloé ile tanışır ve daha ne olduğunu anlamadan birbirlerine aşık olurlar. Mutlulukları Chloé ilginç bir hastalığa yakalanınca yıkılır; Chloé’nin ciğerlerinde bir çiçek büyümektedir. Bu amansız hastalığın tek tedavisi Chloé’yi sürekli taze çiçekler içinde çevrili tutmaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top