Hesabım
    Tarantino’nun Son Filmi The Hateful Eight'in Yeni Posteri Geldi!

    Quentin Tarantino’nun kadrosunda birçok ünlü isme yer verdiği ve merakla beklenen son filmi "The Hateful Eight"ten yeni bir poster yayınlandı.

    Western film deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Sergio Leone’un filmlerine hayranlığıyla tanıdığımız Tarantino, sonunda ikinci western filmini sinemaseverlere sunmaya hazırlanıyor. 

    Çekimlerine 2015 yılının ilk çeyreğinde başlanan "The Hateful Eight", Tarantino hayranlarını ve sinemaseverleri meraklandırmaya devam ediyor. Quentin Tarantino’nun 2014 yılında çekimlerine başladığı yeni projesinde senaryo internete sızmış ve Tarantino bu sebeple çekimleri iptal etmişti. Fakat sonrasında filmin çekimlerine 2015 yılının ilk çeyreğinde başlayacağını söyleyen Tarantino, sözünü tuttu ve "The Hateful Eight"’in çekimleri de bu süre zarfında başlamış oldu.

    Çekimleri başladıktan sonra merak çıtasını her geçen gün daha da arttıran film, öncesinde oyuncu kadrosuyla büyük bir sansasyon yaratmış, sonrasında yine internete sızan ve resmi olarak açıklanmayan tanıtım videosuyla da tüm dünyada kendisinden söz ettirmeyi başarmıştı. Bu gelen kaçak tanıtım videosundan sonra The Weinstein Company, videoyu resmi olarak kendi sayfasından duyurmak zorunda kalmıştı.

    Konu, Quentin Tarantino gibi sinema dünyasında tüm filmleriyle sükse yapmış ve auteur bir yönetmen olunca nitekim onun sekizinci uzun metraj filmi olacak olan "The Hateful Eight" de bir o kadar dünya çapında merakla beklenen bir film haline geliyor. Filmin müziklerini tam 40 yıl aradan sonra ilk defa bir western filminin müziklerini yapacak olan Ennio Morricone üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Samuel L. Jackson , Kurt Russell, Jennifer jason Leigh, Walton Goggins ,Tim Roth gibi üst düzey oyuncuların yer aldığı filmin yeni posteri de dün yayınlandı. 

    Bir grup kelle avcısının, şiddetli bir kar fırtınası yüzünden bir dükkana sığınmasını ve sonrasında başlarına gelen olayları anlatan film, 8 Ocak 2016 tarihinde Türkiye’deki izleyicisiyle buluşacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top