Hesabım
    "Star Wars 7"den Yepyeni Bir Klip Yayınlandı !

    Bu yılın merakla beklenen filmlerinden biri olan "Star Wars 7"den yepyeni bir TV spotu ve görsel yayınlandı!

    Yılın dört gözle beklenen filmlerinden biri olan "Star Wars: Güç Uyanıyor"dan haberler gelmeye devam ediyor. J.J.Abrams’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve aylardır haberleriyle, spekülasyonlarıyla sinema camiasını meraklandıran "Star Wars: Güç Uyanıyor", vizyon tarihi olan 18 Aralık’a yaklaşırken yeni bir TV spotu ve görsel ile karşımızda. 

    "Star Wars" serisinin efsaneleşen isimleri olan Harrison Ford, Mark Hamill ve Carrie Fisher ile hasret gidereceğimiz serinin yedinci filminde yer alan diğer oyuncular ise Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Kenny Baker olacak.

    Filmin görüntü yönetmenliğini ise "Görevimiz Tehlike 3", "Star Trek" ve "İnanılmaz Örümcek Adam 2" den tanıdığımız Daniel Mindel üstleniyor.

    16 Aralık 2016’da gösterime girmesi planlanan "Star Wars Anthology: Rogue One’’dan bir yıl sonra 26 Mayıs 2017 tarihinde "Star Wars 8"in gösterime girmesi bekleniyor. 25 Mayıs 2018 tarihinde ise  Han Solo’nun henüz ismi belirlenmeyen spin-offu vizyonda olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top