Hesabım
    Angelina Jolie, "The Breadwinner"ın Yapımcılığını Üstlenecek!

    Angelina Jolie, Kanadalı yazar Deborah Ellis’in "The Breadwinner" isimli çok satanlar kitabından uyarlanacak olan ve Afgan bir kızın hayatını anlatan animasyon filmin yapımcılığını üstleniyor!

    Angelina Jolie Pitt, kendi şirketi Jolie Pas Prodüksiyon adına bugün imzaladığı bir sözleşmeyle Deborah Ellis’in "The Breadwinner" adlı çok satanlar kitabından uyarlanacak olan animasyon filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Film, Parvana isimli bir Afgan kızın, Taliban kuralları altında yaşamasını ve babasının suçsuz yere hapise atılmasından sonra erkek kılığına girerek ailesini geçindirmeye çalışmasını konu ediniyor.  "The Breadwinner", tıpkı kitabında olduğu gibi bu animasyon filmiyle de Afganistan’da yaşanan olayları tüm çıplaklığıyla suratımıza vurmaya hazırlanıyor.

    Dünyadaki tüm sosyal meseleler ve çocuklar konusundaki hassasiyetiyle tanınan Angelina Jolie Pitt, milyonlarca gencin Parvana gibi baskı, çatışma altında yaşadığını ve bu koşullarda bile ailelerine yardım etmeye çalıştıklarını söylüyor.

    Filmin yönetmenlik koltuğunda 2009 yılında en iyi animasyon film dalında Oscar’a aday olan ve diğer festivallerde toplam yedi ödülün sahibi "The Secret of Kells"in yönetmeni Nora Twomey oturacak ve filmin dili ise İngilizce olacak. Filmin, 2017’de vizyonda olması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top