Hesabım
    Aaron Eckhart,Clint Eastwood’un Son Filmi “Sully”nin Kadrosunda!

    Aaron Eckhart, Tom Hanks'in de yer alacağı Clint Eastwood’un son projesi "Sully"nin kadrosunda!

    Aaron Eckhart, Tom Hanks'in de yer alacağı Clint Eastwood'un son projesi "Sully"nin oyuncu kadrosuna katıldı. 2014 yılında yönetmenliğini yaptığı "Keskin Nişancı" ile 11. Oscar adaylığını kazanan Clint Eastwood, dur durak bilmeden film çekmeye devam ediyor. Son filmi "Sully" için Tom Hanks' i tercih eden Warner Bros. ve Clint Eastwood, şimdi de Aaron Eckhart'ı filmin kadrosuna dahil ettiler.

    Tom Hanks'i başrolde Chesley "Sully" Sullenberger karakteriyle izleyeceğimiz filmde Aaron Eckhart ise onun yardımcısı Jeff Skiles karakteri ile karşımıza çıkacak.

    Clint Eastwood her zaman olduğu gibi bu filmi de gerçek bir olaydan yola çıkarak beyazperdeye aktaracak. 2009 yılında yaşanan bu olayda  Chesley "Sully" Sullenberger adındaki bir pilot, bir kaz sürüsünün uçağın iki büyük motorunu kitlemesi sonucunda oluşan krizi çok iyi yönetmiş ve uçağı Hudson Körfezi'ne sorunsuz bir şekilde indirerek 155 yolcunun hayatını kurtarmıştı. Bu olaydan sonra ülke çapındaki gazetelerin başlıklarında Hudson Mucizesi olarak geçen olay, Amerika tarihinin de mucize olayları arasında kabul ediliyor.

    Chesley Sullenberger’in otobiyografik romanından uyarlanacak olan filmin senaryosu Todd Komarnicki’ye emanet edilecek. Filmin çekim takvimi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top