Hesabım
    Son On Yılın En İyi On Kısa Filmi Belirleniyor!

    Antalya Sinema Derneği, son on yılda kurmaca türünde Türkiye temelli festivallerden birincilik ödülü almış kısa filmleri değerlendirecek!

    Antalya Sinema Derneği Türkiye'nin son on yıldaki en iyi kısa filmlerinin geniş bir jüri aracılığıyla değerlendirileceği bir çalışma başlattı.

    Projenin kesinleşen jüri isimleri ise 2. Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın jüri başkanlığını yapacak olan yönetmen Ümit Ünal, Neden Tarkovski Olamıyorum filmiyle adını yurtdışında da duyuran Murat Düzgünoğlu, Zerre filmiyle 49. Antalya Film Festivali’nde Altın Portakal ödülünü kazanan Erdem Tepegöz, Babamın Sesi filminin yönetmenlerinden Zeynel Doğan, Gözümün Nuru filminin yönetmenlerinden Melik Saraçoğlu, gerçeküstücü kısa filmleriyle önemli başarılar elde etmiş Tan Tolga Demirci, kısa filmleri ve video klipleriyle ünlenen Gürcan Keltek, Öteki Sinema sitesinin kurucusu ve Beyazperde'nin sinema yazarı Murat Tolga Şen, SİYAD üyesi sinema yazarlarından Kerem Akça, Serdar Kökçeoğlu, Banu Bozdemir ve Cüneyt Cebenoyan oldu.

    Antalya Sinema Derneği, oylamanın ardından seçilen filmlerin yönetmenleriyle yapılacak röportajların kitaplaştırılmasını ayrıca filmlerin ise yurt içinde ve yurt dışında gösterilmesini planlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top