Hesabım
    Haftanın DVD'leri!

    As Sanat imzalı 4 DVD yarın itibariyle film keyfinize keyif katmak için raflardaki yerini alıyor!

    As Sanat sinema keyfini evinize taşımak için yepyeni 3 DVD'yi yarın piyasaya sürecek!

    Sevilen aksiyon serisi Hızlı ve Öfkeli'nin son filmi Hızlı ve Öfkeli 7'de başrolleri Vin Diesel, Paul Walker ve Dwayne Johnson paylaşıyor. Acımasız bir suikastçının (Jason Statham) hedefi haline gelen ekip, tekrar direksiyon başına geçmek ve hükûmet için ustalıkla yapılmış bir takip aracını ele geçirmek zorundadır. Bugüne kadarki en büyük tehlikeyle başa çıkmaya çalışırlarken Los Angeles sokaklarından Abu Dhabi’ye uzanan macerada yeniden bir araya gelerek her zamankinden daha sıkı bir takım olurlar.

    Uzakdoğu savaş sanatının ustalarından oyuncu Bruce Lee'nin hayatını işleyen biyografik yapım Ejder: Bruce Lee'nin Hayatı da raflara çıkan DVD'ler arasında yer alıyor. Yönetmenliğini Rob Cohen'in yaptığı bu biyografik film ile hem beyazperdenin efsane ismini daha yakından tanıyacak, hem de kurguyla gerçekliğin hangi noktada birleştğini göreceksiniz!

    Atilla Dorsay ve Burak Göral gibi isimlerden tam not alan ve Russell Crowe, Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz gibi isimleri bir arada izleme şansı sunan savaş-dram yapımı Son Umut, Çanakkale Savaşı’nın dört yıl sonrasında Türkiye’de geçen destansı bir öykü anlatıyor. Avustralyalı çiftçi Connor'ın savaşta kaybolan oğullarının kaderini öğrenmek için İstanbul’a giderek Türk subaylarının yardımıyla oğulları hakkındaki gerçeği öğrenmek için yollara düşmesini anlatan film, aşk, umut ve kahramanlık üzerine sıra dışı bir hikâye.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top