Hesabım
    Bradley Cooper’ın rol aldığı “Burnt” Filminden İlk Fragman!

    Geçtiğimiz yıl "Keskin Nişancı" filminde Chris Kayle olarak izlediğimiz Bradley Cooper’ı bu sefer idealist bir aşçı olarak göreceğimiz “Burnt” filminden ilk fargman yayınlandı.

    "Aloha", "Keskin Nişancı", "Felekten Bir Gece", "Düzenbaz" gibi filmlerden tanıdığımız Bradley Cooper, bu yıl karşımıza aşçı olarak çıkıyor. Son olarak "Aile Sırları" adlı filmin yönetmenliğini üstelenen John Wells, bir aşçının en dipten nasıl zirveye çıktığını anlattığı "Burnt" filmi ile karşımızda. Steven Night’ın senaryolaştırdığı hikayede Bradley Cooper’ı, her şeyini kaybeden ve hayatına en dipten tekrar başlayıp zirveye kadar yol alan ünlü aşçı Adam Jones olarak izleyeceğiz.

    Fragmanda Adam Jones’un inişli çıkışlı ve zorluklar içerisinde geçen hayatından kesitleri görüyoruz.

    Paris'te bir restoranda çalışan şef, iki Michelin yıldızını kaybeder ve bu onun için büyük bir yıkım olur. Ancak umudunu kaybetmek yerine, savaşmaya karar verir ve mutfak ekibini toplayıp Londra'ya taşınırlar. Hedefi ise dünyanın en iyi ve en büyük restorantını açmaktır.

    Filmin oyuncu kadrosu ise epey zengin. Filmde Bradley Cooper, Sienna Miller, Jamie Dornan, Emma Thompson, Uma Thurman, Daniel Brühl ve Omar Sy gibi isimleri görme şansına erişeceğiz.

    "Burnt", prömiyerini 16 Ekim’de İngiltere’de yapacak. Ülkemizde ise 30 Ekim’de vizyonda olacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top