Hesabım
    Cate Blanchett’li Carol’dan İlk Fragman Yayınlandı!

    “Velvet Goldmine” ve “Beni Orada Arama” filmleriyle tanıdığımız Todd Haynes’ın son filmi “Carol”dan ilk fragman yayınlandı.

    Prömiyerini 17 Mayıs’ta Cannes Film Festivali’nde yapan ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Carol”, festivalin öne çıkan filmlerinden biri olmuştu. Filmde Therese Belivett karakteriyle izleyeceğimiz Rooney Mara, festivalde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüş; yönetmen Todd Haynes’a ise Queer Palm ödülü verilmişti.Çok az ama öz film yapan Todd Haynes’ın heyecan ve merakla beklenen filminden sonunda ilk fragman da geldi.

    Patricia Highsmith’in “The Price of Salt” romanından uyarlanan filmin başrollerini, birçok filmden tanıdığımız iki Oscar ödüllü Cate Blanchett ve bu sene Cannes Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Ronney Mara üstleniyor.  

    1950’li yıllarda New York’ta geçen film, iki kadının birbirine olan tutkusuna odaklanıyor. Evli olmasına rağmen kocasından boşanmak isteyen ve kızının velayetini alabilmek için savaş veren Carol’ın, henüz yolun başında genç bir kadın olan, bir butikte mağaza görevlisi olarak çalışan ve günlerini sıradan bir şekilde dolduran Therese ile yaşadığı yasak aşk, ikisini de bilinmez bir dünyaya doğru savuruyor.

    14 Ekim’de Londra Film Festivali’nde gösterilecek olan filmin Amerika vizyon tarihi ise 20 Kasım. Ülkemizdeki vizyon tarihi ise belirsiz.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top