Hesabım
    Yerli Box Office'in Lideri Yine Değişmedi!

    Yerli box office rakamlarına göre Görevimiz Tehlike 5 filmi 3 haftadır zirvede!

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye box office sonuçları 14-16 Ağustos haftasonunun Türkiye box office rakamlarını ortaya koydu. Açıklanan verilere göre Görevimiz Tehlike 5'in Ethan Hunt'ı Tom Cruise box office liderliğini koruyor. 3. haftasını geride bırakan film 59.484 seyirci çekerek yine ilk sırada yer aldı. Sevilen aksiyon filmini ise Marvel'ın hayal kırıklığı yaratan filmi Fantastik Dörtlü takip etti. Vizyondaki 2. haftasında 49.847 seyirciye ulaşan yapımı takiben 3. sırada ise haftasonu 31.581 seyirci ile vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli korku yapımı Üç Harfliler 2: Hablis yer aldı. Listenin 4. sırasında ise vizyondaki ilk haftasında 30.367 bilet sayısıyla küçük kızların sevgilisi Barbie'nin yeni maceralarını anlatan Barbie Prenses ve Rock Star animasyon yapımı yer aldı.

    Marvel'ın bir diğer süper kahraman yapımı Ant-Man se bu hafta 5. sırada yer aldı. Vizyondaki 5. haftasını geride bırakan yapım haftasonunda 11.852 seyirci çekti. Listenin 6. sırasında yer alan film ise yıldızlı kadrosuyla Son Şans oldu. Jake Gyllenhaal ve Rachel McAdams'ın başrollerini paylaştığı yapım haftasonu 10.692 seyirciye ulaştı. 4 hafta önce vizyona girişinden beri yerli box office listesinden düşmeyen Deccal listenin 7. sırasında yer alıyor.

    Geçtiğimiz haftasonu 8.279 seyirci çeken,listenin 8. sırasındaki film ise vizyondaki 2. haftasını 8.182 seyirciyle kutlayan eğlenceli romantik komedi filmi Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu takip ediyor. Listenin sıradaki durağında ise komedi filmi Tatil Zamanı yer aldı. 7.539 seyirci çeken filmi takiben son sırada da yıldızlı kadrosuna rağmen gişede beklenen başarıyı yakalayamayan Geçmişten Gelen filmi yer aldı. Gerilim filmi ilk haftasında yalnızca 7.025 seyirciye ulaştı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top