Hesabım
    “X-Men: Apocalypse”te Bir Kötü Karakter Daha Bizleri Bekliyor!

    2016’da vizyona girmesi beklenen Bryan Singer imzalı “X-Men: Apocalypse”te, bir kötü karakter daha bizleri bekliyor: Blob!

    2000 yılında vizyona giren, klasik bir çizgiroman uyarlaması olan "X-Men", önümüzdeki sene yedinci filmiyle salonları hınca hınç dolduracak gibi görünüyor. Bryan Singer imzalı ilk filmden sonra yönetmenlik koltuğu çok defa el değiştirmiş ve serinin bazı filmleri hüsrana uğramıştı.

    İlk iki filmden sonra yönetmenlik koltuğu devamlı el değiştirse de 2014 yılında “X-Men: Geçmiş Günler Gelecek” filmiyle Bryan Singer tekrar o koltuğun sahibi olmuştu. Matthew Vaughn’un çektiği 2011 yapımı “X-Men: Birinci Sınıf” serinin öne çıkan filmlerinden biri olsa da yine de X-Men fanları için Bryan Singer’ın yeri her zaman ayrı oldu.

    2016’da “X-Men: Apocalypse” ile X-Men serisine geri dönen yönetmen Singer, özlenen bir kötü karakteri de beraberinde getiriyor. Çizgiroman okurları için pek yeni sayılmasa da sinema dünyası için gayet yeni bir karakter bizleri bekliyor. En son 2009 “X-Men: Wolverine”filminde karşımıza çıkan Blob, yedi sene sonra tekrar bir X-Men serisinde boy gösterecek.

    Seti ziyaret eden Benjamin Malartre isimli instagram kullanıcısı, sayfasında paylaştığı görselin altında oyuncularla çok güzel vakit geçirdiğini belirtirken Blob karakterini de es geçmemiş.

    Back from the #footage of #akkaba #xmenapocalypse at #montreal #mtl #canada #quebec 4 crazy days with #benhardy #JenniferLawrence #cody aka #nightcrawler and #thebeast #beast with also #blob too man I will remember those days for the rest of my life !!! Thanks #melsstudios. Folks be rdy for May 26 2016 :P #marvel

    Benjamin Malartre Bureau (@benofk_funko) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Instagram’dan sorulara cevap veren Malartre, Blob karakterini 245 kiloluk Fransız asıllı bir Kanadalı oyuncunun oynadığını belirtiyor. 2009 yılında Blob karakterini Kevin Durand oynamış ve muhtemelen Blob karakteri bu seri için de Durand’a emanet olacak. Blob karakteri anormal iriliği, süper insan kuvvetine ve dayanıklılığına sahip olmasının dışında yere temas ettiği süre boyunca neredeyse hiçbir şeyin kendisini kıpırdatamamasını sağlayan güçlere sahip olmasıyla biliniyor.

    X-Men: Apocalypse” ülkemizde 19 Mayıs 2016'da, ABD'de ise  27 Mayıs 2016’da vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top