Hesabım
    Johnny Depp’li “Kara Düzen”den Yeni TV Spotu Yayınlandı!

    1970’li yılların azılı mafyası “Whitey” Bulger rolüyle izleyeceğimiz Johnny Depp’in, yine enfes bir oyunculuk sergilediği "Kara Düzen"den yeni bir TV Spotu yayınlandı.

    1970’li yıllarda azılı suçlu “Whitey” Bulger’e odaklanacak olan film “Kara Düzen”den geçtiğimiz gün yeni bir TV spotu yayınlandı. Binbir surat Johnny Depp’in yine ne kadar usta işi bir oyunculuk çıkardığını söyleyebileceğimiz TV spotunda Whitey Bulger’in kendi koyduğu acımasız kanunları izliyoruz.

    Filmde Johhny Depp haricinde birçok ünlü ismi de saymak mümkün. Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton ve Kevin Bacon bunlardan sadece birkaçı. Oscar yarışında da birçok dalda ipi göğüslemesi beklenen "Kara Düzen" filminde, FBI ile işbirliği yapan 70’li yılların ünlü mafyası "Whitey" Bulger’in hayatını, yönetmen Scott Cooper’ın sinema diliyle izleyeceğiz.

    Johnny Depp’in, "Whitey" Bulger ile olan benzerliği de oldukça dikkat çekici. Filmin yönetmeni Scott Cooper, sette bir sürü insanın Whitey’i yakından tanıdığını dile getirirken Johnny’nin de ona benzerliğinin herkesi şaşkınlığa uğrattığını söyledi. Bu yüzden bazı çalışanların Depp’e bakmakta zorluk çektiğini dile getiren Cooper, Depp’in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekledi.

    Dick Lehr ve Gerard O'Neill'in "Whitey: The Life of America's Most Notorious Mob Boss" adlı kitabından uyarlanan ve  yönetmenlik koltuğunda  Scott Cooper’ın oturduğu "Kara Düzen"  20 Kasım’da vizyonda olacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top