Hesabım
    4.Van Gölü Uluslararası Film Festivali Ertelendi!

    "Kültürel Miras: Yüzleşme” ana teması ile 01 – 07 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali ertelendi.

    4. Uluslararası Van Gölü Film Festivali, “Van’da Sinemayla Toplumsal Yüzleşme” ana konsepti ile 02 – 07 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Bajar Kültür Sanat Danışmanlığı’nın düzenleyeceği festival “Kültürel Miras: 100’leşme” temasıyla sinema ile toplumsal yüzleşmeyi gerçekleştirecek. 4 yıldır devam eden ve sürdürülebilir bir etkinlik olan Uluslararası Van Gölü Film Festivali / İnci Kefali Sinema Ödülleri, her geçen yıl gelişerek ve yenilenerek yoluna devam ediyor. Her yıl birçok sanatçıyı konuk eden festival, sinemaya katkısı ve halkı sinemayla buluşturması yanında Van’ın ve Van Gölü’nün tanıtımına da katkıda bulunuyor.

    Geçtiğimiz gün yapılan açıklamada, “Ülkemizde yeniden yaşanan çatışmalar yüzünden, her gün ölüm haberleri gelmekte ve yüreklerimiz acıyla dolmaktadır.Kaybettiğimiz tüm insanlara olan saygımız; toplumsal olayların kaotik bir hal alması ve yaşanılan acılara olan duyarlılığımızdan dolayı, festivalimizi ertelemek zorundayız.” denildi.

    Festivalin hangi tarihe ertelendiği ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top