Hesabım
    Assassin’s Creed’in Michael Fassbender'li İlk Görseli Yayınlandı!

    Justin Kurzel’in yönettiği ve başrollerini Michael Fassbender ile Fransız aktris Marion Cotillard’ın paylaştığı Assassin’s Creed’den ilk kostüm görseli yayınlandı.

    2 Ekim’de İngiltere’de vizyona girmesi  planlanan "Macbeth" filminin yönetmeni Justin Kurzel, dünyaca ünlü video oyunu uyarlaması "Assasin’s Creed" ile önümüzdeki sene beyazperdede görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Günümüze kadar kısa filmi ve dizi uyarlaması yapılan Assassin’s Creed, Kurzel’in ellerinde sonunda uzun metraj bir film olarak karşımıza çıkacak.

    Başrollerinde "X-Men: Geçmiş Günler Gelecek" ve "Prometheus" gibi filmlerle tanıdığımız Michael Fassbender ve Fransız aktris Marion Cotillard’ın yer aldığı filmden merakla beklenen ilk kostüm görseli de geldi.

    2007 yılında Patrice Desilets & Jade Raymond ikilisi tarafından yaratılan Assassin’s Creed video oyunu, tüm dünyada hit olmuştu. 2012 yılına kadar beş seri oyunu çıkan ve filmi de yıllardır beklenen Assassin’s Creed, 21 Aralık 2016’da 20th Century ve Justin Kurzel’in ellerinde beyazperdeye taşınacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top