Hesabım
    “Marslı” Filmi İçin Bir Viral Video da Neil deGrass Tyson’dan!

    Dünyaca ünlü astrofizikçi ve "Cosmos: A Spacetime Odyssey"in de sunucusu Neil deGrass Tyson’ın, Ridley Scott’ın son filmi "Marslı"da yaşanan olayı bilimsel veriler ışığında anlattığı viral bir video yayınlandı.

    Tüm dünyada merakla beklenen ve yılın başarılı filmlerinde biri olması tahmin edilen “Marslı” filmi, viral videolara devam ediyor. Filmin yapımcı şirketi 20th Century Fox, daha öncesinde olduğu gibi filmin merakını diri tutmak adına viral videolar yayınlıyor. Youtube “Ares Live” kanalından yayınlanan görüntülerde yapay bir gerçeklikle Ares içerisinden canlı yayın görüntülerine şahit oluyoruz. Mürettabatın şu anki durumunu yapay bir gerçeklikle bizlere sunan 20th Century Fox, böylelikle seyirciyi de büyük buluşmanın yaşanacağı 2 Ekim’e hazırlıyor.

    Geçtiğimiz aylarda iki adet viral videosu yayınlanan “Marslı” filminin yeni bir viral videosu yayınlandı. Fakat bu sefer Ares’in içerisinden mürettabatın günlük olaylarına şahit olmuyor, onun yerine dünyaca ünlü astrofizikçi ve “Cosmos: A Spacetime Odyssey”ın sunucusu Neil deGrass Tyson’ın, o yıl yaşanan olayı bilimsel veriler ışığında bizlere anlatmasına şahit oluyoruz.

    Neil deGrass Tyson, marsa ayak basmanın insanlık tarihi boyunca ne kadar heyecan verici bir macera olduğunu anlatırken bir yandan da Nasa Astronotu Mark Whatney ve beraberindeki mürettabatın uzaya yol aldığı Ares 3 aracının  özelliklerini anlatıyor. Bu serüvenin ve Mars’ta öylece kalmanın, hayatınızı sürdürmenin hiç de kolay olmadığının da altını çiziyor.

    Marslı filmi, 2 Ekim’de ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top