Hesabım
    "Kod Adı: U.N.C.L.E"ın Yönetmeni Guy Ritchie’nin Özel Videosu!

    Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren "Kod Adı: U.N.C.L.E" filminin yönetmeni Guy Ritchie’yi konu alan özel videosu karşınızda!

    "Ateşten Kalbe Akıldan Duman"a filmiyle beyazperdeye adım atan Guy Ritchie, "Kod Adı: U.N.C.L.E" ile tekrar karşımızda. "Kapışma", "Tabanca", "RocknRolla" ve "Sherlock Holmes" gibi filmlerle beyazperdeyi domine eden Ritchie, son filmi "Kod Adı: U.N.C.L.E"da bizleri yine aksiyon dolu sahnelerle başbaşa bırakıyor.

    1960'ların çok sevilen dizisi “Kod Adı: U.N.C.L.E”ın Guy Ritchie tarafından yeniden yapımı olan sinema versiyonunun başrolünde Henry Cavill Napoleon Solo rolünü, Armie Hammer ise İllya Kuryakin rolünü üstleniyorlar.

    1960'ların başlarında, soğuk savaşın zirvesinin yaşandığı günlerde geçen “Kod Adı: U.N.C.L.E” CIA ajanı Solo ile KGB ajanı Kuryakin'e odaklanıyor. Uzun süreli düşmanlığı bir kenara bırakmaya zorlanan ikili gizemli bir uluslararası suç örgütünü durdurmak için ortak bir görev üstlenirler; söz konusu görev nükleer silahlar ile teknolojinin yayılması yüzünden bozulmaya başlayan güç dengesini düzeltmeye yöneliktir. İkilinin elindeki yegane ipucu kaybolmuş bir Alman bilim adamının kızıdır. Kız suç örgütüne girmenin anahtarıdır ve iki kahramanımız bilim adamını bulup dünya çapında bir felaketi önlemek için zamana karşı yarışmalıdır.

    Ritchie’nin kamera arkası ekibi ise oldukça başarılı. iki kez Oscar adayı olmuş görüntü yönetmeni John Mathieson yapım tasarımcısı Oliver Scholl ,kurgu ustası James Herbert, Oscar adayı köstüm tasarımcısı Joanna Johnston ve besteci Daniel Pemberton'dan oluşuyor.

    Film, geçtiğimiz Cuma günü Türkiye'de izleyicisiyle buluştu.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top