Hesabım
    “Goosebumps”tan Yepyeni Bir Fragman!

    Yönetmenliğini Rob Letterman’ın yaptığı, 90'lı yılların kült televizyon dizisi olan "Goosebumps"ın beyazperde uyarlamasından yeni bir fragman yayınlandı.

    Şu ana kadar "Köpekbalığı Hikayesi", "Canavarlar Yaratıklara Karşı" ve "Gulliver’in Gezileri" ile tanıdığımız Rob Letterman yeni filmiyle beyazperdede görücüye çıkmaya hazırlanıyor. 90’lı yılların kült televizyon dizisi "Goosebumps"ın beyazperde uyarlamasıyla karşımızda olacak olan Rob Letterman, yaratıklara karşı duyduğu ilgiyi devam ettirmekte ısrarcı görünüyor.

    Başrolünde Jack Black’i izleyeceğimiz film, ünlü korku yazarı R.L. Stine’ın  kitaplardaki yaratıkların gerçek olduğunun ve sadece haklarında yazılar yazıldığı sürece insanlardan uzak kaldıklarının keşfedilmesinin ardından yaşanan küçük bir kaza sonucu tüm canavarların serbest kalmasına odaklanıyor. Canavarları durdurma işiyse, yazarın kızı Hanna ve kasabaya yeni taşınan genç Zach'e düşüyor!

    Yine oldukça hareketli ve eğlenceli bir filmle karşımıza gelen Rob Letterman, "Goosebumps" ile bizlere eğlenceli dakikalar yaşatacak gibi görünüyor.

    "Goosebumps", 27 Kasım’da ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top