Hesabım
    Will Smith’li “Concussion”dan İlk Fragman Geldi!

    Peter Landesman’ın yazıp yönettiği, başrollerinde Will Smith, Alec Baldwin,Luke Wilson gibi dünyaca ünlü yıldız oyuncuların yer aldığı “Concussion”dan ilk fragman yayınlandı.

    Zac Efron ve Billy Bob Thornton’ın yer aldığı “Parkland” filmiyle  beyazperdeye adım atan Peter Landesman, iki yıl sonra ikinci uzun metraj filmi “Concussion” ile karşımızda. Oyuncu kadrosunda Will Smith, Alec Baldwin, Luke Wilson gibi dünyaca ünlü yıldızların yer aldığı  “Concussion”, Jeanne Marie Laskas’ın GQ için yazdığı “Game Brain” isimli bir makaleden yola çıkılarak beyazperdeye taşınıyor.

    Amerikan Ulusal Futbol Ligi’nde futbolcuların yaşadığı kafa çarpışmalarının uzun vadede herhangi bir zararı olmadığını savunan birçok kişiye rağmen Dr. Bennet Omalu, bu durumun kafa travmalarına yol açtığını kanıtlamıştı. Bu durumdan bahsedilen “Game Brain” adlı makaleden yola çıkan film, Dr.Omalu’nun hayatına odaklanıyor. Profesyonel futbolcularda futboldan kaynaklanan beyin travmalarını ilk kez gün yüzüne çıkaran nöropatoloji uzmanı Dr.Bennet Omalu, futbolculardaki bu travma sürecinin üstesinden gelmeye çalışırken bir yandan da politik ve kurumsal olaylarla uğraşmak zorunda kalıyor.

    Will Smith’in Dr.Bennet Omalu’yu canlandıracağı “Concussion”, 6 Şubat 2016’da ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top