Hesabım
    Philip Noyce “Ambulance” Filmini Yönetecek!

    “Çit”, “Sessiz Amerikalı”, “Seçilmiş” gibi filmlerle tanıdığımız dünyaca ünlü yönetmen Philip Noyce, 2005 Danimarka yapımı “Ambulancen” filminin remake yapımıyla karşımızda olacak!

    Harrison Ford, Nicole Kidman, Val Kilmer, Denzel Washington, Angelina Jolie gibi birçok dünya yıldızı oyuncuyla birlikte çalışan ünlü yönetmen Philip Noyce, 2005 Danimarka yapımı “Ambulancen” filmini tekrar çekmeye hazırlanıyor.

    Yönetmenlik koltuğunda oturduğu filmler arasında “Ölüm Sessizliği”, “Aziz”, “Kemik Koleksiyoncusu”, “Çit”, “Sessiz Amerikalı” ve son olarak da “Seçilmiş” filmi bulunan yönetmen Philip Noyce, geçtiğimiz sene çektiği “Seçilmiş” filmiyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

    TheHollywoodReporter”ın haberine göre Philip Noyce, bu sefer 2005 yapımı “Ambulancen” filmini gözüne kestirmiş durumda. Yapımcılığını Good Universe ve Mythology Entertainment’in üstleneceği ve adının "Ambulance" olacağı filmin senaristliğini ise "Chuck" dizisinin senaristi Chris Fedak yapacak.

    Orijinal film, iki çaresiz kardeşin annelerinin sağlık giderlerini ödemek için yaptıkları soygunu konu alıyordu. Ambulansı kaçıran bu iki kardeşin olayların daha da kötüye gitmesi neticesinde verdiği kararların etrafında şekillenen film Danimarkalı yönetmen Laurits Munch-Petersen tarafından yazılıp yönetilmişti. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top