Hesabım
    Keanu Reeves’li “Yanlış Kapı”dan Bir Fragman Daha!

    Gerilim filmlerinin aranan yönetmeni Eli Roth’un yazıp yönettiği ve başrolünde Keanu Reeves’in oynadığı “Yanlış Kapı” dan gerilim dozajının bir hayli yüksek olduğu yeni bir fragman yayınlandı.

    “Dehşetin Gözleri”, “Otel” gibi filmlerle tanıdığımız Eli Roth, yine kendisinden beklenen gerilim dozajı gayet yüksek bir filmle geliyor. Bu sefer usta oyuncu Keanu Reeves ile çalışan yönetmen Roth, kanlı ve heyecanlı film serilerine de “Yanlış Kapı” ile devam ediyor.

    Prömiyerini yaklaşık 6 ay önce Sundance Film Festivali’nde yapan film, izleyicilerden de geçer not almayı başardı. Evan Webber rolüyle izleyeceğimiz Keanu Reeves’e eşlik edecek oyuncular ise Lorenza Izzo ve Ana de Armas. Bu arada Genesis rolüyle izleyeceğimiz Lorenzo Izzo’nun Eli Roth’un eşi olduğunu da belirtelim.

    Film, yağmurlu bir gecede esrarengiz bir biçimde kapısında beliren iki gizemli kadının, mutlu bir evliliği olan ve standart bir hayat yaşayan Evan Webber'ın hayatında açtıkları tahribata odaklanıyor.  Film, ülkemizde 9 Ekim’de vizyonda olacak.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top