Hesabım
    Yerli Box Office'in Tercihi Hollywood Aksiyonlarından Yana!

    Türkiye box office rakamları açıklandı!

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 28-30 Ağustos haftasonu box office sonuçları yerli seyircinin tercihinin Hollywood aksiyon filmlerinden yana olduğunu gösterdi. Listenin ilk 4 filminden 3'nün Hollywood aksiyonu olduğu göze çarpan listede ilk sırayı 33.146 seyirci ile vizyondaki ilk haftasını geride bırakan hit televizyon dizisi uyarlaması Kod Adı U.N.C.L.E. aldı. 60'lı yıllarda geçen casusluk filmini ise geçtiğimiz haftanın galibi olan Hollywood aksiyon yapımı Hitman Ajan 47 takip etti. İkinci haftasında 30.062 seyirciye ulaşan Rupert Friend başrollü yapımın ardından ise yine vizyonun taze filmlerinden biri olan yerli yapım komedi filmi En Güzeli geldi. Eğlenceli oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan komedi yapımı ilk haftasında 28.990 bilet rakamına ulaştı.

    Listenin 4. sırasında ise vizyondaki 5. haftasında 26.085 seyirciyle buluşan, eski yerli box office galibi Görevimiz Tehlike 5 yer aldı. Tom Cruise'un sevilen Ethan Hunt karakteriyle beyazperdeye geri döndüğü yapımın şu ana dek toplam hasılatı 7.579.325 TL oldu. Hollywood aksiyonunu takip eden isim ise 2. haftasında 22.380 seyirci ile Adam Sandler'lı komedi filmi Pixels oldu. Marvel'ın hayal kırıklığı yaratan filmi Fantastik Dörtlü 4. haftasında 19.538 seyirci çekerek 6. sıraya gerilerken, ülkemizde son dönem revaşta olan yerli korku filmleri furyasından faydalanan Üç Harfliler 2: Hablis 3. haftasında 15.444 seyirci rakamı ile 7. sırada yer aldı. 

    Listenin 8. sırasında vizyona yeni giren bir Hollywood aksiyon-gerilim filmi olan Kaçış Yok yer aldı. Başrollerini Owen Wilson ve Pierce Brosnan'ın paylaştığı yapım vizyondaki ilk haftasında 12.181 seyirci topladı. 11.948 seyirci sayısı ile 9. sırada yer alan, küçük kızların sevgilisi Barbie'nin yanlış kampa giderek rock müzikle tanışma ve yeni arkadaşlar edinmesini konu alan animasyon yapımı Barbie Prenses ve Rock Star'ı ise 8.057 bilet sayısı ile vizyondaki 2. haftasını geride bırakan eğlenceli animasyon filmi Minik Kuş izledi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top