Hesabım
    Bill Murray Hayalet Avcıları Hakkında Konuştu!

    Bill Murray kadın karakterle çekilen yeni film hakkında açıklamalarda bulundu

    Başarılı yönetmen Paul Feig'in yönetmen koltuğunda oturduğu kadın karakter temelli Ghostbusters devam filminde Bill Murray'in yer alacağı duyurulduğunda filmin hayranları büyük mutluluk yaşamıştı.

    Filmin çekileceği kesinleştikten sonra Murray'in kadroda bulunup bulunmayacağı dedikoduları ortada dolaşıyordu hatta Murray yeni filmin "saçmalık" olduğunu açıklamıştı. Ancak sonradan ikna olan oyuncu resmi olarak kadrodaki yerini alınca soruların da ardı arkası kesilmedi. Usta oyuncu da merak edilen konuları açıklığa kavuşturmak için Coming Soon'a konuştu. "Bunu çok uzun zaman düşündüm. Aylarca, hatta yıllarca düşündüm. İçten içe beni yiyip bitiriyordu. O kızlara büyük saygı duyuyorum. Ve sonradan eğer filmde yer almazsam birinin film hakkında kötü bir eleştiride bulunabileceğini düşünmeye başladım" diye konuşan oyuncu, yönetmenin tutkusu ve kadrodaki kadınların vadettiği büyük potansiyelden çok etkilendiğini açıkladı.

    "Filmde benim rol alıp almayı düşünüp düşünmeyeceğimin sorulması çok ince bir davranıştı ve burada olmaktan çok mutluyum," diyen usta oyuncu, "Çok harika bir ekip var ve bu proje ile çok başarılı olacaklar. Onları gölgelemek istemiyorum ve bu konuda kendimi çok iyi hissediyorum. Kızları çok seviyorum ve hayır demesi çok zor insanlar. Ayrıca yönetmenimiz Paul da iyi bir insan" diye belirtti.

    Başrollerini Melisa McCarthyKristen WiigKate McKinnonLeslie Jones ve Chris Hemsworth'ün paylaştığı yapım ülkemizde 29 Temmuz 2016 tarihinde vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top