Hesabım
    Idris Elba'nın Bond'la İmtihanı!

    Ünlü oyuncu Idris Elba, Bond'un yaratıcısının kendisi hakkındaki açıklamalarından beri rahat yüzü göremedi.

    Luther serisinin ünlü oyuncusu Idris Elba, ünlü İngiliz ajanı James Bond serisinin yaratıcısı Anthony Horowitz yüzünden olaylı günler geçiriyor. Altın Küre ödüllü oyuncunun Bond rolü için uygun olup olmadığı sorusu dünya çapında yankı buldu.

    İngiliz romancının 29 Ağustos'ta Daily Mail'a verdiği röportajda söylediği sözler olay yarattı. Idris Elba'nın James Bond rolü için fazla sokak imajına sahip olduğunu söyleyen Horowitz'e tepkiler gecikmedi. Sosyal medya üzerinden büyük tepki çeken romancı yorumunun ırkçı anlaşılmasının yanlış olduğunu belirterek özür metni yayınlandı. Yanlış anlaşıldığını söyleyen Horowitz, resmi Twitter hesabından duruma ilişkin bir açıklama yaptı.

    Yaptığı yorumun ırkçı sebeplere dayanmadığını, Elba'nın Luther'daki performansı sebebiyle onu role uygun bulmadığını, bir diğer siyahi aktör olan Adrian Lester'ı daha uygun bulduğunu açıklayan romancıya Elba'dan cevap gecikmedi. Resmi Instagram hesabı üzerinden konuyu içeren bir haberin capsini paylaşan oyuncu, "Her zaman gülümse! Hiç enerjiini almaz ve asla zarar vermez! Bunu sokaklardan öğrendim!" yorumunu yazdı.

    Always Keep Smiling!! It takes no energy and never hurts! Learned that from the Street!! 😏 #septemberstillloveyou

    Idris Elba (@idriselba) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top