Hesabım
    Robinson Crusoe & Cuma Sinemalarda!

    Merakla beklenen yerli yapım komedi Robinson Crusoe & Cuma bugün itibariyle seyirciyle buluşuyor!

    Çizgiroman takipçilerinin 17 yıldır mizah dergilerinden tanıdığı “Robinson Crusoe ve Cuma” çizgi roman serisinin sinema filmi olan Robinson Crusoe ve Cuma bugün itibariyle vizyona girdi.

    Yapımcılığını Film Bahçesi’nin üstlendiği, serinin yazarı ve çizeri Gürcan Yurt’un senaristliğini ve yönetmenliğin yaptığı filmde Robinson Crusoe karakterini Serhat Kılıç, Cuma’yı ise John Nyambi canlandırıyor. Filmin kadrosunda yer alan sürpriz isimlerse Beyti EnginDamla DebreEbru YücelDevin Özgür ÇınarEmre KarayelHakan Bulut ve Ömer Ceylan. Çekimleri Küba'da 6 hafta süren filmde, Robinson’un İngiltere’deki gençlik anılarının anlatıldığı sahnelerde sürpriz isimler de seyirciyle buluşacak.

    Issız adaya düşüşünün 15. yılını kutlayan Robinson Crusoe ve Cuma'nın yalnızlığı ve sıkıntıları tavana vurmuşken, ada sahiline yanaşan bir gemi tüm rutinlerini bozar! Viktor ismindeki bu yabancı gemisine doldurduğu hayvanlarla ve biri evlatlık diğeri öz iki kızıyla, yozlaşan dünyadan kaçmak için ikilinin adasını seçer! Robinson ve Cuma konuklarını seve seve adaya kabul ederken, tek düze hayatları da oldukça renklenecek!

    Filmin seansları için tıklayınız!

    Filmin eleştirisi için tıklayınız!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top