Hesabım
    “The Night Before”dan Yeni Fragman Yayınlandı!

    “50/50” ve “Sıcak Kalpler”den tanıdığımız yönetmen Jonathan Levine, başrollerini Joseph Gordon-Levitt ve Seth Rogen’in paylaştığı “The Night Before” filmiyle geliyor.

    Geçtiğimiz aylarda Red Band fragmanı yayınlanan Seth Rogen ve Joseph Gordon-Levitt’li “The Night Before” dan yepyeni bir fragman daha yayınlandı. Yönetmenliğini, “50/50” ve “Sıcak Kalpler”den tanıdığımız Jonathan Levine’ın yaptığı “The Night Before”, kadrosundan da anlaşılacağı üzere sinemaseverleri oldukça eğlendireceğe benziyor.

    “50/50” filminde yine Joseph Gordon Levitt ile çalışan yönetmen, bu filmi için de hem Seth Rogen’i hem de Levitt’i oyuncu kadrosuna dahil ederek bizlere eğlenceli dakikalar vaad ediyor.    

    Bir noel filmi olan “The Night Before” üç çocukluk arkadaşının yetişkin olduktan sonraki hayatlarına odaklanıyor. Çocukluklarından beri her noeli birlikte kutlayan üç arkadaş artık yetişkin olmuşlardır ve bu geleneksel noel kutlamalarının sona yaklaştığının farkındalardır. Artık her biri kendine başka hayatlar kurmuş ve bir araya gelmek onlar için oldukça zordur. Bunun farkında olan bu üç arkadaş bu noeli unutulmaz hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.

    Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie, Lizzy Caplan, Jillian BellMichael Shannon ‘ın yer aldığı film , 11 Aralık’ta ülkemizde vizyonda olacak

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top