Hesabım
    Boğaz’da Sinema Keyfi "Tosun Paşa" ile Bu Sezon Sona Erdi

    Ağustos ayında başlayan “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi”, dün akşam izleyicilerle buluşturduğu Yeşilcam klasiği “Tosun Paşa” filmi ile şimdilik sezonu kapattı.

    Sait Halim Paşa Yalısı’nda mutfak aletleri sektörünün önemli markası Gaggenau sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Ağustos ayında başlayan “Gaggenau ile Boğaz’da Sinema Keyfi”, film gösterimleri 13 Eylül 2015 Pazar günü gerçekleştirilen son gösterim ile sona erdi. Yeşilcam'ın en sevilen klasiklerinden biri olan “Tosun Paşa” filminin gösterildiği etkinlikte katılımcılar yalının mimarisi ve İstanbul manzarası eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşadı. 

    1976 yılında Sait Halim Paşa Yalısı’nda çekilen Tosun Paşa’nın gösteriminden önce bir de yalı turu yapan izleyiciler, filmin çekildiği mekânı tanıma fırsatını da yakaladılar. Baş rollerini Kemal SunalŞener ŞenMüjde ArAdile NaşitAyşen Gruda  gibi dev isimlerin paylaştığı ve Yeşil Vadi için birbirine düşen Seferoğulları ve Tellioğulları’nın efsaneleşen çekişmesini anlatan film izleyicilere nostaljik bir gece yaşattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top