Hesabım
    Isla Fisher, Jake Gyllenhaal’lı “Nocturnal Animals” Kadrosunda!

    “Geçmişin Laneti” filminin yıldızı Isla Fisher, Jake Gyllenhaal, Amy Adams ve Michael Shannon’ın yer aldığı “Nocturnal Animals” kadrosuna dahil oldu.

    "Muhteşem Gatsby", "Sihirbazlar Çetesi" ve son olarak da "Geçmişin Laneti"nde izlediğimiz Isla Fisher, "Tek Başına Bir Adam"ın yönetmeni Tom Ford’un yeni filmi "Nocturnal Animals" kadrosuna dahil oldu.

    Son zamanlarda "Gece Vurgunu", "Southpaw", "Everest" ve "Demolition" filmleriyle adından sıkça söz ettiren, yetenekli oyuncu Jake Gyllenhaal’ın başrolünde yer aldığı "Nocturnal Animals", Tom Ford’un ikinci uzun metraj filmi olacak. İlk uzun metraj filmi "Tek Başına Bir Adam" ile çeşitli festivallerden 7 ödül kazanmayı bilen yönetmenin yeni filminin kadrosu da oldukça iddialı. Kadroya Isla Fisher’ı da dahil eden yönetmen, Austin Wright’ın 1993 tarihli romanı "Tony ve Susan"ı beyazperdeye uyarlayacak.

    Filmin  ilk bölümünde yazdığı kitap nüshalarını 20 yıl önce boşandığı eşine yollayıp ondan fikilerini isteyen bir adama odaklanacak olan filmin ikinci bölümünde ise bir adamın aile seyahatinin dehşete dönüştüğü anlara odaklanılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top