Hesabım
    Dabbe 6, Sinemalarda!

    Hasan Karacadağ'ın sevilen korku serisinin son filmi seyircilerle buluştu!

    Yerli korku denilince akıllara gelen ilk isimlerden biri olan Hasan Karacadağ'ın sevilen korku serisi Dabbe'nin son filmi Dabbe 6 bugün itibariyle seyircilerle buluştu.

    Başrollerini Sema ŞimşekFehmi Karaarslan ve Volkan Ünal'ın üstlendiği yapım en tehlikeli cin kabilesi olarak kabul edilen Cuhenna kabilesi beyazperdeye aktarıyor. Özellikle bu kabile büyü konusunda büyücülere yardımcı olan tehlikeli bir kabile ve insanlardan en çok nefret eden kabile olarak işlenen Cuhenna kabilesi bir ailenin dramını harmanlanarak insan mı kötü, şeytan mı kötü sorusunu soruyor. Dabbe 6'nın çekimleri yönetmenin büyük şehirlerde betonlaşmanın fazla olması nedeniyle film çekimi için küçük ve otantik yerler istemesi sebebiyle Muğla’nın Turgut Mahallesi’nde bulunan Osman Hamdi Bey Konağı’nda gerçekleşti.

    Filmin gösterildiği sinemalar ve seansları için tıklayın! 

    Önemli not: TAFF firmasından gelen açıklamaya göre "Türkiye’de ilk kez bir korku filmi için 500’e yakın sinemadan talep geldiğinden #Dabbe6’nın kopya baskıları bugüne yetiştirilememiştir. Film yarından (12 Eylül) itibaren tüm sinemalarda sizlerle..."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top