Hesabım
    Ziyaret Filmi Sizi Dehşete Düşürmeye Geliyor!

    M. Night Shyamalan'ın yeni filmi Ziyaret iki küçük çocuğun kabusa dönen bir aile ziyaretine gitmelerini konu alıyor.

    Korku yapımlarının usta ismi M. Night Shyamalan'ın yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği modern zamanların geleneksel korkuyla buluştuğu Ziyaret filmi bugün vizyona giriyor.

    Başrollerini Olivia DeJongeEd OxenbouldDeanna Dunagan ve Peter McRobbie'nin paylaştığı korku yapımı eleştirmenler tarafından da övgüyle karşılandı. Shyamalan'ın eski şaşaalı günlerine geri döndüğünü kanıtlayan yapım için New York Daily Hews sinema eleştirmeni Peter Hall, "2002 yılında imza attığı İşaretler filminden beri sinematik kum torbası durumundaki Shyamalan 2008 yılındaki Happening filminde bu görüşü daha da pekiştirmişti. Ancak çok daha başarılı olan Ziyaret ile 1999 imzalı Altıncı His'in yönetmeni korku sinemasındaki formunu yeniden yakaladı" diye yazdı.

    New York Times eleştirmeni Manohla Dargis ise izleyiciyle buluşan Ziyaret filmini "eğlenceli ve korkunç bir Grimm masalı" olarak niteledi. Filmin Selfie Jenerasyonu için modern bir Hansel ve Gretel masalı olduğunu yazan Dargis, "Genç erkek ve kız kardeş derin, karanlık ormanda yolculuğa çıkıyor. Ancak eskiden masumca el ele tutuştukları noktada şimdi endişeli gülüşler, haykırışlar, çığlıklar ve tüyler ürpertici uzun bıçaklarla hızlanan maceralarını kaydetmek için kameralar tutuyorlar. Bu çocukların masallarını ölümsüzleştirmek için birine ihtiyacı yok, sadece odaklayıp kayıt tuşuna basıyorlar" diye yazdı.

    The Hollywood Reporter sinema eleştirmeni Sheri Linden ise film hakkında "bir ailenin yeniden bir araya gelişi kısa sürede garip bir hal alıyor ve hızla bir kabusa dönüşüyor" diye yazdı. " Kamera donanımlı çocukların gözünden anlatılan Shyamalan yapımının kadrosu başarılı ve temeli sağlam. Ancak yankılanan donuk pat sesleri etkin işitsel tasarımının bir parçası değil, neredeyse her şok ve şakadan soonra duyulan bir şey" diye yazan Linden, "Shyamalan'ın Altıncı His'ten beri ürettiklerine rağmen, hayranlarında yıldırımın ikinci kere aynı yere düşeceği umudu var" diye belirtti.

    Filmin gösterildiği sinemalar ve seansları için tıklayın!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top