Hesabım
    “Jeepers Creepers 3” Geliyor!

    "Jeepers Creepers 3"ün nihayet çekimlerine başlanıyor.

    Bundan yaklaşık iki yıl kadar önce "Jeepers Creepers 3" filminin çekimlerine başlandığı haberleri ortalıkta dolaşmış hatta filmin resmi olmayan fragmanı bile yayınlanmıştı. Fakat o dönem proje rafa kalkmış ve korkuseverler büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Geçtiğimiz günlerde yabancı sinema ajanslarına düşen resmi haberde "Jeepers Creepers 3"ün çekimlerine 2016’da başlanacağı duyuruldu. Hatta ilk filmden tanıdığımız Jonathan Breck ve Brandon Smith’le birlikte...

    Yönetmenliğini 2001 yılındaki ilk filmin de yönetmeni olan Victor Salva’nın yapacağı filmin ilk filmin oyuncu kadrosundan tanıdığımız iki isim de aynı. Jonathan Breck ve Brandon Smith, tam 14 yıl sonra Jeepers Creepers’a geri dönüyorlar. Jonathan Breck’i tekrar Creeper rolüyle izleyeceğimiz filmde Brandon Smith ise başrolde olacak.

    Francis Ford Coppola’nın yapımcılığını üstleneceği devam filmi "Jeepers Creepers 3"ün, dağıtımcı sorunu yaşamadığı taktirde önümüzdeki senenin son çeyreğinde ya da 2017’de vizyonda olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top