Hesabım
    Yarım'ın Dünya Prömiyeri Altın Koza Film Festivali’nde!

    Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun yeni filmi Yarım ilk gösterimini 22. Adana Altın Koza Film Festivali’nde yapıyor.

    Yönetmenliğini Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun üstlendiği dram yapımı Yarım 22. Altın Koza Film Festivali'nde görücüye çıkıyor. Festival kapsamında düzenlenen Uzun Metraj Film Yarışması’nda yarışan dram yapımının yönetmenliğini Çağıl Nurhak Aydoğdu üstleniyor. 

    Kadrosunda Ece Tatay, Serhat YiğitHülya BöceklioğluAhmet KaynakGözde Okur ve kısa bir süre önce vefat eden usta oyuncu Recep Yener'in yer aldığı film, bir annenin kendisine bir şey olursa başka biri oğluna bakamaz korkusuyla engelli oğlunu Doğu'dan gelen 15 yaşındaki bir kız ile evlilik hayatına sürüklemesini konu alıyor. 15 yaşında çobanlık yapan köylü kızı Fidan ve 35 yaşında olan ancak zeka geriliği sebebiyle Fidan'a zihnen denk olan Salih'in zorla girdikleri dünya evi ikisinin de hayatını hiç ummadıkları şekillerde etkilerken hayatın gerçekleri karşısında yarım kalmış iki insanın hayatları gözler önüne serilecek.

    Yarım, Adana Altın Koza Film Festivali'nde 14 Eylül Pazartesi 18:45 ve 16 Eylül Çarşamba 21:15 seanslarında gösterilerek halk oylamasına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top