Hesabım
    Minyonlar Tüm Gişelerin Zirvesinde!

    Sevimli, sarı kahramanlar boxoffice rakamlarında yüz güldürüyor...

    Türkiye vizyonunda ikinci haftasına giren Minyonlar geçtiğimiz hafta sonunda olduğu gibi bu hafta da gişenin galibi. Hafta sonu 136.821 kişi tarafından seyredilen eğlenceli yapım ülkemizde toplamda 484.392 biletli seyirciye ulaştı. Film dünya çapında ise 1 milyar dolar gişe geliri elde etti. Bu rakamla birlikte, 1.27 milyar dolarlık gişesi olan Frozen ve 1.06 milyar dolar ile Toy Story 3 filmlerinin hemen arkasında yer alıyor.

    Boxofficeturkiye.com’a göre Türkiye gişenin 11-13 Eylül haftasonundaki ikinci sırası ise vizyona yeni adım atan yerli korku filmi Dabbe 6 var. Hasan Karacadağ ilk haftasında 62.746 seyirciye ulaşmayı başarmış. Taşıyıcı: Son Hız 51.275 kişi ile üçüncü sıraya gerilerken, hemen arkasında 21.949 seyirciyle Robinson Crusoe & Cuma yer alıyor. 5. sırada yine ilk haftasında olan keyifli korku filmi Ziyaret 18.365 kişiye ulaşırken, çocuklara yönelik animasyon Doraemon uzatılan yaz tatilinin son demlerinde 15.292 seyirciye merhaba demiş.

    Vizyonda yedinci haftasını tamamlayan Görevimiz Tehlike 5 bir sıra daha gerileyerek sekinciliğe yerleşirken, yerli komedi En Güzeli ise 9.996 seyirci ile dokuzuncu sırada yer alıyor. Listenin onuncu sırasında ise romantik komedi İlişki Durumu: Kaçamak ilk haftasında 8.729 seyirciye ulaşmayı başarmış. 

    Türkiye boxoffice rakamlar için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top