Hesabım
    Testere Keskinleşti

    Beklenen oldu, Zorro yenildi, bu sonbahar kana doydu

    James Wan'in kendini sinema dünyasına gösterdiği ve bugüne kadar çekilmiş en iyi korku filmi diye tanıttığı Testere'nin devan filmini bekliyorduk. Variety'nin bildirdiğine göre Amerika'da vizyona giren Testere 2, 30.5 milyon dolarla rekor bir açılış yaptı ve senenin en iyi sonbahar hasılatını elde etti.

    Darren Lynn Bousman'ın Wan'dan devralarak beyazperdeye taşıdığı ancak ilk filmdeki senaristlerden Leigh Whannell'in yine koltuğunda oturduğu film, vizyona girdiği ilk günde 12.2 milyon dolar hasılat elde etti. Yapımcısı Lions Gate'e en iyi açılışını kazandıran Testere 2, 11 Kasım'da da Türkiye'de.

    Box Office'lerde Testere'yi 16.5 milyon dolarla Zorro Efsanesi takip ederken, 27 milyon dolarlık açılışla vizyona giren ilk Zorro filminin gölgesinde kaldı.

    Yine de haftanın en büyük hayal kırıklıklarından biri Nicolas Cage'in 4.2 milyon dolarlık gişe gelirinde kalan The Weather Man'i oldu. DreamWorks'ün Kurt Russell-Dakota Fanning ikilisine rağmen bu hafta sadece 6.3 milyon dolar kazanabilen Dreamer'ı toplam hasılatını 17.5 milyon dolara yükseltti.

    Charlize Theron artısına rağmen sadece 3.7 milyon dolarla haftayı kapatan North County'nin gişe geliri ise 12.2 milyon dolara yükselirken, Lions Gate hariç tüm stüdyolar sonbahar yazını tutmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top