Hesabım
    !f istanbul’la #duvardabarışvar!

    2016'da 15. yaşını kutlayacak olan !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, eylül sonunda yapılacak taptaze bir etkinlikle merhaba diyor!

    Beyazperde.com'un her yıl basın sponsoru olarak içinde yer almaktan mutluluk duyduğu !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, bu yıl 18 Şubat – 6 Mart 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 15. yaşına girmenin heyecanını şimdiden yaşayan festival özel etkinliklerine başladı bile!

    Bu kapsamdaki ilk etkinlik dünyayla aynı anda gösterilecek olan Roger Waters The Wall olacak. Ücretsiz

    gösterilecek filme #DuvardaBarışVar diyen !f’çiler davetli olacak. 2013 yazında İstanbul’a da uğradığı ve büyük ses getiren The Wall turnesini Waters’ın gözünden izleyeceğimiz  Roger Waters The Wall belgeseli dünyayla aynı anda !f kapsamında gösterilecek. 

    !f İstanbul, 29 Eylül’de Cinemaximum City's Nişantaşı’nda ücretsiz gerçekleşecek gösterim için sosyal medyadan #DuvardaBarışVar mottosuyla bir çağrı başlattı. Son zamanlarda artan barış talebine

    sinemanın birleştirici gücüyle katkıda bulunmak isteyen !f İstanbul, !f’çilerin fotoğrafını çektikleri ya da dijital ortamda tasarladıkları barış temalı duvar yazılarını instagram hesaplarında paylaşmalarını istedi. Bu

    görselleri #DuvardaBarışVar hashtag’iyle paylaşan !f’çilerden en çok beğeni alanlar ise gösterime katılma hakkı kazanacak.

    Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18 Şubat’ta İstanbul’da başlayacak ve 3 Mart’ta Ankara’ya ve İzmir’e uğrayarak 6 Mart’ta yolculuğunu tamamlayacak.

    #DuvardaBarışVar davetine katılım detayları için:

    http://blog.ifistanbul.com/duvardabarisvar/

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top