Hesabım
    Poz Sırası Blackheart'ın

    Ghost Rider'da satır araları

    Marvel'ın ünlü çizgilerinden Ghost Rider beyazperde yolunda ilerlerken ilk ateşli poz baş karakterimiz Johnny Blaze'den gelmişti. Artık poz sırası Blackheart'ın.

    Ghost Rider'ın senaristi ve yönetmeni Mark Steven Johnson, ComicsContinuum'a yaptığı açıklamalarda hikayenin ayrıntılarına girdi.

    Yukarıdaki resimde Blackheart'ı (Wes Bentley) Abigor (Mathew Wilkonson) ve Wallow (Daniel Frederiksen) eşliğinde görüyoruz. Johnson filmi merakla bekleyenler için sadece bu resimle ipucu vermemiş ve demonoloji hakkında yaptığı ayrıntılı araştırmayı filme nasıl yansıttığını tüm detayıyla anlatmış.

    ''Demonoloji hakkında birçok araştırma yaptım ve asi meleklerle ilgili bir hikayeden çok etkilendim. Lucifer'in cennete karşı savaş açtığı ve kaybettiği zaman Aziz Michael tarafından asi meleklerle cennetten kovulduğu hikaye. O zaman asi melekler cennetten aşağı düşmeye başlamışlar''.

    ''Mitolojiler içinde en sevdiklerimden biri tüm meleklerin Lucifer'le beraber cehenneme düşmediği hikaye. Bazıları çöllere, bazıları okyanusa düşmüşler. Bazıları ise tıpkı elementler gibi maddelerin içine saklanmışlar. Bu fikir çok hoşuma gitti ve ben de Blackheart'ı yaratırken bunu temel aldım''.

    ''Blackheart, Kıyamet Günü'nü beklemekten sıkılıyor ve tüm gençler gibi babasının işine burnunu sokuyor. Dünyaya gelip saklanan asi melekleri bir araya getirmeye başlıyor. Johnny Blaze'in yani Ghost Rider'ın görevi ise onları bulup Cehenneme göndermek''.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top