Hesabım
    Adana İşi Seyircilerle Buluşuyor!

    Yerli komedi yapımı Adana İşi bugün itibariyle vizyona girdi!

    Başrollerinde Murat AkkoyunluCeyda AteşMelih Selçuk ve Aylin Aslım'ın bulunduğu komedi filmi Adana İşi bugün vizyona giriyor.

    Usta oyuncular Erkan CanYılmaz GrudaFüsun Demirel ve Ezel Akay'ın da kadrosunda yer aldığı yapım, Şimşek ve Maksut’un hiç istemeden bir banka soymasıyla başlayan, hayatlarının aşklarıyla karşılaşmasıyla devam eden maceralarını anlatıyor. 1990’lı yıllarda Adana’da yaşanan gerçek bir olaydan uyarlanan filmin yönetmenliğini Ali Adnan Özgür üstlenirken, yapımcı koltuğunda Bilal Kalyoncu oturuyor. 

    Hayatlarına giren herkesin hayatına bir şeyler kattıktan sonra hemen herkesten kazık yiyerek mafyanın eline düşen ikilinin derteri burada bitmeyecektir. Banka müdürünün parayı geri almak için polis yerine Türkiye’ nin en psikopat ve şiddet eğilimli kadınına başvurmasıyla karışan durumlar, ikilinin mafyadan kız kaçırmasıyla iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İçinde bolca macera, bolca tesadüf ve bolca iyiliğin geçtiği film iki dürüst hırsızın farkında olmadan hayatları boyunca kendilerine ızdırap olmuş bankacılardan intikam alışını anlatıyor.

    Filmin gösterildiği sinemalar ve seansları için tıklayın!

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top