Hesabım
    Yerli Box Office'in Galibi Değişmedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 25-27 Eylül haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin tercihini vizyonun taze filmlerinden yana kullandığını gösterdi.

    Geçen haftanın galibi olan, sevilen Labirent serisinin 2. filmi Labirent: Alev Deneyleri box office listesinde bu haftada ilk sırada yer aldı. Başrollerini Teen Wolf dizisinden tanıdığımız Dylan O'Brien, Hollywood'un gelecek vadeden yıldızı Thomas Brodie-Sangster ve Skins'in Effy'si Kaya Scodelario'nun paylaştığı yapım 2. haftasında 141.673 bilet sattı. Listenin 2. sırasında ise yine geçtiğimiz hafta olduğu gibi yerli yapım komedi filmi Kara Bela yer aldı. 132.182 bilet rakamına ulaşan Burak Aksak imzalı yapımı ise Hasan Karacadağ'ın sevilen yerli korku serisinin son filmi Dabbe 6 takip etti. 3. haftasını geride bırakan yapım geçtiğimiz haftasonu 87.974 bilet sattı.

    Listenin 4. sırasında ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli komedi yapımı Yok Artık! yer aldı. Özellikle zengin oyuncu kadrosunda yer alan Erkan Kolçak KöstendilÇağlar ÇorumluAlgı EkeŞebnem BozokluDemet Evgar ve Serkan Keskin isimleriyle dikkat çeken yapım vizyondaki ilk haftasında 85.595 seyirci ile buluşurken, eğlenceli komedi yapımını ise 4. haftasında 83.208 bilet sayısına ulaşan Çılgın Hırsız serisi ile tanıştığımız küçük, sarı minyonların bağımsız macerası Minyonlar takip etti. Küçük, sarı kahramanlarımızın New York'ta geçen macerasını ise 6. sırada yer alan animasyon yapım Küçük Prens izledi. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan animasyon yapımı geçtiğimiz haftasonunda 53.828 seyirci ile buluştu. Listenin 7. sırasında ise 2. haftasında 35.407 bilet satış rakamıyla Jason ClarkeJake Gyllenhaal ve Josh Brolin'in başrollerinde olduğu Everest filmi ilzedi.

    Listenin son 3 filmi ise vizyondaki ilk haftalarını kutlayan taze yapımlar oldu. 8. sırada 26.996 seyirci ile Ayça Erturanve Faik Ergin başrollü yerli komedi filmi Aşk Nerede? yer alırken, 9. sırayı ise vizyondaki ilk haftasında 21.689 seyirciyle buluşan tarihi-dram yapımı Madımak: Carina'nın Günlüğü aldı. Listenin son filmi ise Anne Hathaway ve Robert De Niro başrollü Stajyer oldu. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan komedi yapımı geçtiğimiz hafta 20.644 bilet satış rakamı elde etti.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top