Hesabım
    Suicide Squad: Gerçek Kötüler'den Büyük Spoiler!

    Margot Robbie'nin dublöründen Harley Quinn karakterine dair büyük sızıntı geldi.

    DC Comics'in beklenen filmi Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in vizyon tarihi yaklaştıkça sızan spoiler sayısı da artıyor. Her ne kadar proje olabildiğince gizli tutulmaya çalışılsa da filmin en merak edilen karakterlerinden Harley Quinn'in hikayesine dair büyük bir spoiler aradan kaçmayı başardı.

    Hitfix'te yer alan habere göre karakteri canlandıracak olan Margot Robbie'nin dublörü Ingrid Kleinig setten bir fotoğraf paylaşmış, ardından hemen Instagram hesabını silmişti. Hesap artık varolmasa bile kaydedilen görüntüler neyse ki internette yayılmayı başardı. Joker ve Harley Quinn ilişkisinin kırılma noktası olan ACE Chemicals'ın filmde yer alacağının kesin kanıtı olan fotoğraf, filmde Dr. Harleen Quinzel'in Harley Quinn'e dönüşümünü görebileceğimizi işaret ediyor.

    Çizgi seride hastası olan Joker tarafından manipüle edilen doktor Quinzel Joker'i hastaneden kaçırıyor ve ikili ünlü Ace Chemicals'a getirene kadar Joker'in romantik ve kırılgan imajı sürüyor. Ancak fabrikaya girmeleriyle birlikte gerçek yüzünü gösteren Joker doktoru kimyasal atık tankına atıyor ve kırılgan doktor kimyasalların etkisi ile bildiğimiz ve sevdiğimiz Harley Quinn'e dönüşüyor.

    Doktorun mental ve fiziksel sağlığını bozarak onu değiştiren bu sahne serinin hayranları için sürpriz olmasa da seriye yakın olmayanlar için oldukça heyecanlı bir sahne olacak. Merakla beklenen Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmi 12 Ağustos 2016'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top