Hesabım
    Merakla Beklenen "Delibal"dan İlk Fragman Yayınlandı!

    Başrollerinde Çağtay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı merakla beklenen aşk filmi "Delibal"dan ilk fragman yayınlandı.

    Ay yapım prodüksiyonu altında çekilen ve başrollerini Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun oynadığı aşk filmi Delibal'dan ilk fragman görücüye çıktı.

    Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği,senaryosunu ise Yıldırım Türker'in kaleme aldığı film, masalsı bir aşk hikayesine odaklanıyor. Çağatay Ulusoy'un Barış karakteri için 7,5 kilo verip motor ve bateri dersleri alması da filmin diğer bir dikkat çeken yönü olarak gösteriliyor. Filmin baş karakteri Barış için ciddi bir değişim geçiren Çağatay Ulusoy, barış karakteriyle bambaşka bir kişi olarak karşımıza çıkıyor. Yönetmen Ali Bilgin ve ekibinin karakterler üzerindeki detaylara bu denli odaklanması, sinemaseverlerin de film hakkındaki beklentilerini bir hayli yukarılara taşıyor. 

    Aynı üniversitede öğrenci olan Barış (Ulusoy) ve Füsun’un (Tuğutlu) masalları aratmayan aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan film, 13 Kasım' da izleyicisiyle buluşacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top