Hesabım
    Robert Englund Freddy Krueger'lıktan İstifa Etti!

    Rolüyle özdeşleşen ünlü oyuncu gelecek yapımlarda Freddy Krueger'ı canlandırmayacağını açıkladı.

    Efsane yönetmen Wes Craven imzalı 1984 imzalı ilk film Elm Sokağı Kabusu ile başlayıp günümüze kadar devam eden kült korku serisi sevilen Freddy Krueger'ını kaybetti.

    Ünlü oyuncu Robert Englund kendisiyle özdeşleşmiş olan rolü Freddy Krueger'lıktan resmi olarak istifa ettiğini Twitter üzerinden açıkladı. Serinin 2010 yapımı son film Elm Sokağında Kabus'ta boy göstereceği iddialarının ardından filmde Freddy olarak Oscar adayı oyuncu Jackie Earle Haley'nin boy göstermesi Englund'un seriyi terk ettiğinin en büyük işareti olsa da ünlü oyuncunun hayranları umutlarını tam olarak kaybetmemişti. Yeni yapımlarda tekrar Freddy olabileceği iddiaları üzerine açıklama yapmaya karar veren ünlü oyuncu artık serinin bir parçası olmadığını ve rol için geri dönmeyeceğini belirtti.

    New Line Cinema/Warner Bros yapımcılığı altında yeni bir Elm Sokağında Kabus yapımı geleceğine dair haberler ise hala mevcut. 2017'de vizyona gireceği öngörülen filmin senaryosu ise Evdeki DüşmanKız ve KurtWalking Dead ve Titanların Savaşı'nın senaristi David Leslie Johnson imzalı olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top