Hesabım
    Fortune'dan Lex Luthor'la Kurgusal Röportaj!

    Fortune dergisi Superman çizgi roman evreninin kötü adamı ve aynı zamanda harika bir iş adamı olan karakteri Lex Luthor'la hayali bir röportaj yayınladı.

    Fortune Magazine'den Superman hayranlarını sevindirecek bir röportaj geldi. Ama eğer çizgi roman uyarlaması hakkında yeni bilgiler beklentisine girerseniz yanılırsınız! Çünkü bu röportaj birebir çizgi karakterlerden biriyle! Ünlü dergi çizgi roman evreninin başarılı iş adamı-kötü adamı olan 31 yaşındaki Lex Luthor ile bir röportaj yayınladı.

    LexCorp'un 31 yaşındaki CEO'su Luthor, şirketinin geleceği, babası ve kendi hakkında bilinmeyenlerle ilgili çok özel açıklamalarda bulundu. Fortune'ın "Yılın İşadamı" ünvanını verdiği Luthor'ın dahi çocuk olarak lanse edildiği röportaj, kot pantolonlu dahinin şirketin başına nasıl geçtiğini de açıklıyor. "Ben daha babamın hayatına sürpriz bir şekilde girmeden çok önce babam şirkete soyadını vermişti" diyen Luthor, "ancak yatırımcılar düşünceli babanın biricik oğlu için bir efsane yaratması fikrine bağlandı. Babam da bu avantajı kullandı. Bu iyi bir karardı ve babam da iyi bir iş adamıydı" diye konuştu.

    Askeri teknolojiye girişi hakkında da konuşan Luthor, "Bu bir gereklilikti. İnsanlık tarihinin en tehlikeli zamanını yaşıyoruz. Dünya tarihini değiştirecek yeni bir kriz kurşun hızıyla bize doğru yaklaşıyor. Kendimizi savunmak için hazır olmamız gerekli" dedi.

    Haberin manşetinde ise 2016 yılında vizyona girecek olan Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminde karakteri canlandıracak olan Jesse Eisenberg'un fotoğrafı kullanıldı.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top