Hesabım
    Çanakkale Kısa Film Festivali'ne Başvurular Devam Ediyor!

    Çanakkale Kısa Film Festivali için son başvuru tarihi uzatıldı!

    Çanakkale zaferinin 100. yılı anısına ilk kez düzenlenecek olan Çanakkale Kısa Film Festivali’nde son başvuru tarihi uzatıldı. 26 – 27 Kasım 2015 tarihlerinde arasında düzenlenecek kısa film festivaline başvuru için son tarih 10 Kasım oldu.

    “Çanakkale Ruhu”nu yansıtan, kahramanlık, milli birlik ve beraberlik, barış ve dostluk, vatan için yapılan fedakarlıklar, vatan sevgisi gibi milli ve manevi değerlerin konu olarak seçildiği, öğrenci ve profesyonellerin çektiği kısa filmlerin katılabileceği festivalin danışmanlığını sinema yazarı Fırat Sayıcı üstleniyor. Festical kapsamında Yeşim Sezgin'in 2012 imzalı Çanakkale 1915 filmi gösterilecek, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla bir söyleşi gerçekleşecek. Kısa film gösterimlerinin yanı sıra sinema ve televizyon dünyası üzerine bir panel, belgesel sinema üzerine ise Ertuğrul Karslıoğlu'nun katılımıyla workshop yapılacak.

    Alanında uzman isimlerden oluşturulacak jürinin değerlendireceği yarışma sonucunda, birinciye 10.000 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye ise 3.000 TL para ödülü verilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top