Hesabım
    Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2'den İmgesel Poster!

    Sevilen serinin son filminden imgesel ve steampunk türevi poster yayınlandı!

    Sevilen fantastik roman serisinden beyazperdeye uyarlanan Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2'den yeni poster geldi. Heyecanla beklenen filmin yeni posteri steampunk izleri taşımasıyla dikkat çekti.

    Wired tarafından yayınlanan posterde Oscar ödüllü başrol oyuncusu Jennifer Lawrence görülüyor.20 Kasım 2015'te vizyona girecek olan yapımın başrollerini yine  Jennifer LawrenceJosh HutchersonLiam Hemsworth üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Francis Lawrence oturuyor.

    Katniss uzaklardaki kasabasının yıkıma uğradığını öğrendiği an durumu görmek için evine geri döner. 'Açlık oyunlarını' kazananların kaldıkları yer hariç tüm kasaba otorite tarafından yerle bir edilmiş, bu felaket ortamında görebildiği tek canlı şey ise kedi Buttercup olmuştur. Katniss, Buttercup'ı da alıp 13. Bölge'ye gider. 13. Bölge'nin yöre halkı yeraltında gizlenerek yaşamakta, hükümet tarafından kullanılan nükleer silahların yıkıcı etkilerinden korunmaya çalışmaktadır. Katniss'in Devrim kampanyalarını güçlendirmesinin önündeki tek engel hükümet tarafından hile amaçlı tutulan Peeta'dır... 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top