Hesabım
    2 Yeni Mad Max Filmi Daha Gelecek!

    Yönetmen George Miller seriye dair ilerideki planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

    Bu yılın potansiyel Oscar listelerinde kendine yer bulan fantastik aksiyon yapımı Mad Max: Fury Road'dan haberler var. George A Miller'ın tam 30 yıllık bir aradan sonra yeniden perdeye taşıdığı serinin son halkası olan filmi takiben 2 film daha gelecek.

    Serinin Top Gear'a konuşan yönetmeni George A Miller Mad Max'in planlanan 2 filminin daha olduğunu doğruladı. Ancak bir sonraki filminin daha az bütçeli ve daha doğal olmasını istediğini açıklayan yönetmen, "Mad Max: Fury Road'u 8 ayda çektik ve bu çok fazla. Her gün toz toprağın içinde olmak, makyajı için beklenen dublörler... Bir sonraki filmimin özel efektleri olmayan, kısa sürede hallolacak bir şey olmasını istiyorum" dedi.

    Mad Max: Fury Road'u takip edecek olan devam filminin hangisi olduğu hakkında henüz karar verilmediğini belirten yönetmen, "Şu anda stüdyoyla bu konu üzerinde konuşuyoruz. Hangi hikayenin bir sonraki olacağından henüz emin değilim. Mad Max serisine dair 2 film projemiz daha var ancak ileri tarihte olacaklar" dedi. 

    Dünya çapında 150 milyon dolar gişe elde eden Mad Max: Fury Road'un başrollerini Tom Hardy ve Charlize Theron üstlendi. Filmin 2001 yılında Mel Gibson başrolüyle çekilmesi planlanmış ancak 9/11 trajedisi sebebiyle ertelenmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top