Hesabım
    Batman v Superman: Adaletin Şafağı'ndan Yeni Görsel Yayınlandı!

    Zack Snyder'in yönettiği Batman vs Superman: Adaletin Şafağı'dan yeni bir görsel yayınlandı.

    Zack Snyder'in yönetmenliğini yaptığı Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi gelecek yılın en fazla merak edilen filmlerinden biri. Geçtiğimiz yıllardan bu yana Batman filmleri her zaman en merak edilen filmler arasında yer alsa da bu sefer beklentiler biraz daha yüksek. Hem yeni Batman Ben Affleck'in görücüye çıkması hem de aynı filmde Henry Cavill'ı yani Süperman'i izleyebilecek olmak tüm sinemaseverleri fazlasıyla heyecanlandırmaya yetiyor.

    Geçtiğimiz aylardan beri devamlı haberleri yapılan Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminden yepyeni bir görsel yayınlandı. Bu görselle beraber Henry Cavill ve Ben Affleck'i buluşturacak olan filmden yeni Batman'i daha detaylı bir şekilde görme şansına da erişmiş oluyoruz. Batmobil'inin önünde duran yeni Batman'in Frank Miller'ın The Dark Knight Returns adlı çizgiromanındaki Batman'a oldukça yakın benzerlik kurması da bu konu hakkındaki yorumları doğrular nitelikte. 

    Oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Henry Cavill, Jesse Eisenberg,Gal Gadot, Jeremy IronsDiane LaneHolly HunterScoot McNairy gibi isimlerin yer aldığı 25 Mart 2016'da vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top