Hesabım
    Geniş Aile: Yapıştır Vizyona Girdi!

    Sevilen dizinin beyazperde uyarlaması seyircilerini kahkahaya boğmak için geliyor!

    Üç sezon süren ve ardından final yapan 4 yıllık Geniş Aile hasreti diniyor! Vizyona girmesi için en çok beklenilen filmlerden biri olan Geniş Aile: Yapıştır! nihayet bugün itibariyle seyircileriyle buluşuyor.

    Başroldeki Ufuk ÖzkanFırat TanışBülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın yeni maceralarını anlalatan filmde fenomen dörtlünün yanı sıra Tanju TuncelMine TeberBihter DinçelBora AkkaşMustafa UzunyılmazYağmur TanrısevsinDerya KaradaşRenan Bilek ve Levent Niş yer alıyor. Yönetmen koltuğunda, yine dizinin sevilen yönetmeni Ömer Uğur’un oturduğu “Geniş Aile: Yapıştır!”ın senaryosu da Cüneyt İnay'a ait. 

    Çekimleri Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen film, Cevahir’in babaannesi Hafize’nin hastalanması üzerine tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir’in eline bir define haritası geçmesini ve arkadaşı Ulvi ile yeni bir maceraya atılmasını konu alıyor.

    Yapımcılığını “Vay Arkadaş”, “Galip Derviş”, “İçimdeki Ses”, “Guruldayan Kalpler” gibi projelere imza atan Barakuda Film’in üstlendiği “Geniş Aile: Yapıştır!”,9 Ekim 2015, Cuma gününden itibaren 280 salonda sinemalarda!

    Filmin seansları için tıklayın!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top